Актуальна тематика Великодньої випічки об’єднала фахівців хлібопекарної галузі зі всієї України на технологічному семінарі нашої компанії. Ми говорили про можливості розширення асортименту в цій, здавалося б, вузькій тематиці.
Команда Інноваційного центру презентувала різноманіття Великодніх виробів: від неймовірно смачної бездріжджової сирної паски до легкого традиційного італійського «Panettone». Виготовлення пасок відбувалось як за класичними, так і за новітніми технологіями (наприклад, холодна ферментація). Оздоблення виробів відрізнялося витонченістю та оригінальністю декоративних прикрас із мастики, цукрових напівфабрикатів, кандуринів, марапану й сухофруктів.
Ми щиро вдячні всім професіоналам галузі за те, що долучились до нашого майстер-класу, сповнюючи його теплою атмосферою, креативом та незабутніми враженнями.