“Живий” хліб, приготований на заквасках, є чи не найпопулярнішим трендом хлібопечення в усьому світі вже не перший рік. Воно й не дивно. Натуральні закваски збагачують організм необхідними органічними кислотами, вітамінами, мінералами, ферментами, клітковиною. А такий хліб смакує та виглядає просто неперевершено! Команда технологів GMTH розробила лінійку хлібів з використанням виключно натуральних інгредієнтів на основі рідких та сухих житніх і пшеничних заквасок. Замовляйте у нас все необхідне для створення Ваших “живих” шедеврів!
Застосування:
житній зерновий хліб
житній цільнозерновий хліб
житньо-пшеничний хліб
пшеничний хліб
багет
чіабатта
тостовий хліб
булочні вироби
листкової-дріжджові вироби
печиво
Переваги:
лише натуральні інгредієнти
скорочує процеси тістоприготування
підвищує кислотність тіста та готових виробів
дозволяє регулювати структуру пористості м’якуша
підвищує еластичність м’якуша
запобігає кришінню м’якуша
подовжує термін зберігання свіжості продукції
запобігає мікробіологічному псуванню готових виробів
поліпшує смако-ароматичні властивості продукції
можливо застосовувати для виробництва продукції за технологією шокової заморозки
Для виробів на відео було використано сировину асортименту GMTH: