Інновації



Закваска Durum Attivо

Високоякісна активна хлібопекарська суміш на основі сухої пшеничної закваски,  що виготовляється за допомогою ферментації чистих культур молочно-кислих  бактерій та дріжджів. Надає пшеничному хлібу неповторного своєрідного смаку та унікального насиченого аромату. Допомагає створювати рустикальні вироби з хрусткою скоринкою.

 Переваги:

  • дозволяє розширити асортимент продукції;
  • сприяє утворенню ароматної хрусткої скоринки;
  • дозволяє отримати необхідну структуру м’якуша виробів (від рівномірної мілкопористої до нерівномірної крупнопористої) в залежності від ведення технологічного процесу;
  • дозволяє не використовувати в рецептурній закладці дріжджі;
  • оптимізує технологічні процеси при тривалому тістоприготуванні;
  • збільшує об’єм готових виробів;
  • подовжує термін збереження свіжості продукції.

Дозування 1-4% сухої суміші від кількості борошна. Вноситься разом з борошном безпосередньо при замішуванні тіста. Дозування залежить від хлібопекарних показників борошна та виду виробів, тому визначається індивідуально.

 Застосування:

  • пшеничний хліб
  • пшенично-житній хліб
  • багет
  • батон
  • паніні
  • чіабатта
  • бутербродні булочки
Підписатися на розсилку новин:
  • captcha