Інновації



Хліб БОРОДИНСЬКИЙ

Бородинський хліб – найпопулярніший хліб серед заварних житньо-пшеничних сортів. Його кислувато-солодкий смак та густий пряний аромат із ноткою коріандру знає з дитинства кожен українець. Традиційний бородинський хліб виготовляється на рідких дріжджах, заквасці та заварці за тривалою технологією. Однак сучасні умови ринку вимагають об’єктивної оптимізації виробництва за умови збереження високої якості готових виробів. Тому технологи Інноваційного центру компанії Золота миля розробили унікальну суміш для хліба «Бородинський»

Застосування:

  • житньо-пшеничний хліб «Бородинський».

Склад:

  • солод житній ферментований;
  • борошно пшеничне;
  • борошно житнє;
  •  коріандр мелений;
  • кислота лимонна;
  • закваска житня суха;
  • комплекс хлібопекарських ферментів.

Переваги:

  • отримання еластичного тіста, що не злипається під час формування;
  • збільшення об’єму готових виробів;
  • формування характерної структури м’якуша;
  • приготування хліба безопарним способом;
  • прискорення технологічного процесу;
  • можливість приготування хліба на невеликих виробництвах;
  • збереження традиційного смаку та аромату готових виробів;
  • подовження терміну м’якості готових виробів.

Дозування: 10-15% від загальної кількості борошна.

Підписатися на розсилку новин:
  • captcha