Інновації



11 ЗЕРНОВИХ

Що може бути смачнішим та кориснішим, ніж зерновий запашний хліб чи рум´яний круасан? Із тоненькою глянцевою скоринкою… невагомими, мов мереживо, спіралями пропеченого тіста всередині… бездоганним пружним м´якушем… Вишукана випічка, яку хочеться смакувати знов! Презентуємо нову суміш від технологів GMTH «11 зернових»!

Застосування

  • листково-дріжджові вироби
  • бутербродні булочки
  • дієтичний хліб

Склад

  • льон
  • кунжут
  • ядро насіння соняшнику
  • просо
  • кукурудза
  • ячмінь
  • соя
  • вівсяні пластівці
  • пшенична закваска

Переваги

  • еластичний м´якуш готових виробів
  • розвинена структура пористості
  • високий об´єм продукції
  • невелике дозування
  • зручність у використанні
  • доповнює традиційні вироби насиченим смаком та ароматом
  • збагачує вироби харчовими волокнами, вітамінними та мінеральними комплексами
Підписатися на розсилку новин:
  • captcha