Послуги



Розробка та відпрацювання рецептур для виробників

Сучасні тенденції у виготовленні хлібобулочних виробів такі, що при постійному зростанні асортименту необхідно швидко перебудовувати виробництво і впроваджувати нові технології. Сьогодні ринок ставить жорсткі умови виробникові, і потрібно пристосовуватися до нових вимог. Наприклад, збільшується попит на свіжу хліб, хліб з різними насінням і добавками, а також на сорти дорогого хліба. Потрібно врахувати, що останнім часом на продовольчому ринку з’явилося багато нового сировини і видів продуктів. До того ж, всі інгредієнти повинні відповідати вимогам нормативних актів, технічних документів, мати супровідні документи, що підтверджують їх якість. Виробникові вже потрібно бути більше підприємцем, ніж ремісником, пекарем. Тому необхідна допомога в розробці технологічного проекту.

Наші кваліфіковані співробітники нададуть вам якісні послуги в підготовці нормативно-технічної документації. Для створення технологічної інструкції (ТІ) і технічних умов (ТУ) повинні бути обов’язково розроблені і відпрацьовані рецептури і технологія приготування продукції.
Розробка нових рецептур включає в себе:
• Вибір вироби, оцінку його новизни і кулінарних достоїнств.
• Оцінку можливості кулінарної обробки новими способами, з використанням нової сировини, спецій, добавок. Визначення взаємозамінності інгредієнтів.
• Облік виробничих втрат.
• Складання проекту рецептури.
• Визначення змісту сухих речовин, витрата інгредієнтів, масу готового виробу, його вологість.
• Складання опису технології приготування.
• Проведення попередньої відпрацювання рецептури (випуск продукції, дегустації).
• Коригування рецептури, враховуючи зовнішній вигляд, запах, смак (органолептичні властивості).

Підписатися на розсилку новин:
  • captcha