Новини



Підсумки 2019

Ми підвели підсумки нашої праці за минулий рік. Отже, в 2019 році наша команда – це 184 професіонала своєї справи, які досягли чималої мети:

 Зростання виробництва наповнювачів на 34%

 Збільшення валового прибутку проекту “Пекар-Кондитер” на 75%

 Успішне проходження наглядового аудиту по системі ISO 22 000 і 2 внутрішніх аудитів мережевих клієнтів

 Розроблено, вдосконалено та впроваджено в портфель продажів 65 нових видів готової продукції

 Проведено 22 технологічних семінари та практичних майстер-класи

 Організовано 2 навчальних заходи для студентів профільних ВНЗ

 Опубліковано 5 статей в профільних виданнях

 Проведено 84 технологічних відпрацювання на галузевих підприємствах

 Двічі побито власний рекорд планових показників та продажів за місяць

 Зроблено великі інвестиції в майбутнє:

  • встановлено морозильну камеру для виробництва наповнювачів
  • встановлено холодильну камеру на філії “Центральний”
  • побудовано новий цех виробництва сухих сумішей та поліпшувачів
  • реалізовано проект “Шокова заморозка”
  • відкрито новий магазин “Пекар-Кондитер”
  • здобуто ексклюзивне партнерство з виробником шоколадної глазурі.

І далі буде більше!

Підписатися на розсилку новин:
  • captcha