Інновації



Закваски

“Живий” хліб, приготований на заквасках, є чи не найпопулярнішим трендом хлібопечення в усьому світі вже не перший рік. Воно й не дивно. Натуральні закваски збагачують організм необхідними органічними кислотами, вітамінами, мінералами, ферментами, клітковиною. А такий хліб смакує та виглядає просто неперевершено! Команда технологів GMTH розробила лінійку хлібів з використанням виключно натуральних інгредієнтів на основі рідких та сухих житніх і пшеничних заквасок. Замовляйте у нас все необхідне для створення Ваших “живих” шедеврів!
Застосування:
  • житній зерновий хліб
  • житній цільнозерновий хліб
  • житньо-пшеничний хліб
  • пшеничний хліб
  • багет
  • чіабатта
  • тостовий хліб
  • булочні вироби
  • листкової-дріжджові вироби
  • печиво

Переваги:

  • лише натуральні інгредієнти
  • скорочує процеси тістоприготування
  • підвищує кислотність тіста та готових виробів
  • дозволяє регулювати структуру пористості м’якуша
  • підвищує еластичність м’якуша
  • запобігає кришінню м’якуша
  • подовжує термін зберігання свіжості продукції
  • запобігає мікробіологічному псуванню готових виробів
  • поліпшує смако-ароматичні властивості продукції
  • можливо застосовувати для виробництва продукції за технологією шокової заморозки

Для виробів на відео було використано сировину асортименту GMTH:

Закваски:
темна пшенична суха W5200
житня суха R5200
житня рідка Liquid sour 200

Поліпшувачі борошна TM Optima:
«Житній»
«Багет»
«Здоба»
«Універсал»

Суміші сухі TM Optima:
«Гречаний мікс»
«Грехемська»
«11 Зернових»
«Durum Attivo»

Суміші сухі для декорування TM Optima:
«Сізон бленд»
«Сідмікс Керрот»

Насіння коріандру
Насіння льону
Насіння соняшника
Родзинки
Патока крохмальна

Підписатися на розсилку новин:
  • captcha