Інновації



Поліпшувач КРУАСАН

А чи знаєте Ви, що круасан має своє міжнародне свято – 30 січня – День Круасана?! Батьківщиною цього смаколика є Австрія XVII ст. (тут він ще не був листковим виробом), а 200 років потому Франція зробила круасан своїм гастрономічним символом, привнесши до технології його приготування обов’язкову 50-шарову листковість. З того часу повітряна легка випічка завоювала весь світ та продовжує надихати пекарів на різноманітні експерименти. Наприклад, у США популярними стали кронати – поєднання круасану та донатсу – щось на зразок листкових пончиків.

В Україні традиційні листково-дріжджові вироби та експерименти з ними також набирають популярності як серед промислових виробників, так і в крафтовому бізнесі. Тому ми розробили функціональні добавки «Круасан» та «Круасан Супер», що стануть у нагоді на будь-якому виробництві та для кожного пекаря. Вони допоможуть підвищити якість листково-дріжджових виробів, подовжать їх термін зберігання та, за необхідності, забезпечать їхнє якісне глибоке заморожування.

Підписатися на розсилку новин:
  • captcha