Інновації



Хліб ЦИБУЛЕВИЙ

Хліб, як наріжний камінь – основа кулінарної історії будь-якого народу та країни, – є незмінним та водночас найбільш змінюваним продуктом на нашому столі. Сотні років митці хлібопекарського мистецтва вдосконалюють, розширюють, доповнюють його рецептури, створюють нові ноти у вишуканих смаках. Одним із таких шедеврів став цибулевий хліб, що завоював любов споживачів в усьому світі.
Команда Інноваційного центру GMTH пропонує свою унікальну розробку для приготування такого хліба – суху суміш «Цибулева».

Склад:

  • молочні продукти
  • цибуля подрібнена сублімована
  • ферменти

Застосування:

  • бутербродний хліб
  • булки для гамбургерів і хот-догів
  • багети
  • основа для піци.

Переваги:

  • надає неповторний аромат і насичений смак готовим виробам
  • повністю виключає необхідність додаткової обробки/підготовки цибулі та появу її специфічного запаху
  • поліпшує структуру пористості та еластичність м’якуша
  • знижує крошіння м‘якуша
  • збільшує об‘єм готових виробів

Дозування: 8-10 % до кількості борошна.

Підписатися на розсилку новин:
  • captcha