Інновації



Донатс

Пончик вважається одним з найпопулярніших кондитерських виробів у світі. Сотні років він є позаконкурентним підкорювачем сердець і маленьких, і дорослих ласунчиків. Існує величезна кількість варіацій цього смаколика: європейські пончики, американські донатси, німецькі берлінері. Різняться вони формою, начинкою та декором. Багато вітчизняних супермаркетів і власники популярного сьогодні «стріт-фуду» ввели в асортиментну матрицю власного виробництва солодкі пончики з фруктовою начинкою, покриті шоколадною глазур’ю, помадкою або цукровою пудрою. Ми розробили суміш «Донатс 15 %» спеціально для простого приготування цих ароматних ласощів в умовах будь-якого виробництва.

Склад:
  • цукор
  • сироватка молочна
  • емульгатори
  • клейковина пшенична
  • сіль харчова
  • загущувач
  • ферменти
Застосування:
  • пончики
  • донатс
  • берлінери
  • солодкі пампушки
Переваги:
  • легкість у використанні
  • спрощення технологічного процесу
  • чудова формостійкість готових виробів
  • ніжна еластична структура м’якуша
  • можливість випікання виробів не тільки у фритюрі, а й у ротаційних печах
  • подовження терміну м’якості готових виробів
Дозування: 15 % до кількості борошна.
Підписатися на розсилку новин:
  • captcha